Dashlane

Nástroj a aplikaci Dashlane využíváme u nás, u Digitálních architektů, jako správce hesel. Je to jednoduché řešení pro ochranu všech našich firemních dat, umožňuje jednoduchou správu zaměstnanců, generuje náhodná hesla či umožňuje dvoufázové ověřování. Hesla můžete velice snadno, rychle, efektivně a hlavně bezpečně sdílet s členy svého týmu.

Dashlane využíváme už více než rok a jsme s ním plně spokojeni. Pracovat na našich projektech můžeme bez obavy z narušení našich hesel, umožňuje nám efektivně sdílet hesla v rámci našeho týmu a celkově usnadňuje náš workflow.

Dashlane pro organizace

Chránit svou organizaci před narušením a zároveň zlepšit pracovní procesy můžete pomocí Dashlane a na výběr máte ze tří verzí:

  • Starter
  • Team
  • Business

Starter verze je nejdostupnější typ pro týmy kvůli své nízké ceně, může zabezpečit až 10 uživatelů a stojí 2 USD za uživatele za měsíc. Otevře vám možnosti jako neomezená hesla, bezpečné sdílení, obchodní a osobní prostory, protokoly auditu a monitoring úniku emailových adres v rámci Dark Webu.

Team plán stojí 5 USD za uživatele za měsíc. Zahrnuje vše co Starter verze plus neomezený počet míst a VPN pro ochranu WiFi.

Business verze je za 8 USD za uživatele za měsíc a obsahuje vše, co Team verze a k tomu navíc integraci jednotného přihlášení (Single Sign-On), poskytování SCIM (The System for Cross-domain Identity Management), bezplatný plán Friends & Family pro všechny firemní uživatele a telefonickou podporu na vyžádání. 

Dashlane pro osobní užití

Na druhou stranu, mohou použít Dashlane i jednotlivci. V rámci osobního využití budete mít na výběr mezi čtyřmi plány:

  • Free
  • Advanced
  • Premium
  • Friends & Family

Free verze se vztahuje k jednomu zařízení, nabízí neomezená hesla, bezpečné sdílení a samozřejmě je zdarma.

Advanced plán stojí 2,75 USD na měsíc. Má vše co Free verze plus neomezený počet zařízení a monitorování úniků emailových adres v rámci Dark Webu.

Verzi Premium využíváme právě my, Digitální architekti. Získáváme tak vše co nabízí Advanced verze a k tomu navíc vyšší úroveň zabezpečení díky VPN (Virtual Private Network). Stojí 3,33 USD za měsíc.

Poslední, Friends and Family plán, umožňuje 10 samostatných Prémiových účtů spravovaných v rámci jednoho cenově dostupného tarifu. Je za 4,99 USD měsíčně za 10 členů. Nabízí vše co verze Premium plus k tomu snadno spravuje členy přátel či rodiny.

Přejít nahoru
Scroll to Top