Deepnote

Nástroj Deepnote je online prostředí pro programování. Je to jednoduchý nástroj pro týmy, kde mohou uživatelé společně propojovat svá data, prozkoumávat je a analyzovat je. Mohou vytvářet verze v reálném čase a snadno sdílet a prezentovat upravené výstupy koncovým uživatelům. 

Který balíček by byl pro vás nejvíce vhodný? Deepnote nabízí bezplatné i placené cenové plány, zde je přehled všech tří verzí:

  • Free – První verze je pro individuální uživatele, kteří chtějí Deepnote využívat např. ke svému studiu. Jak už plyne z názvu, balíček je zdarma a umožňuje 3 editory, maximálně 5 projektů, neomezené Basic machines a 7denní historii revizí.
  • Team – Tento balíček stojí 39 dolarů na měsíc a je určen pro datové týmy, který potřebují spolupracovat a sdílet svou práci. Pro studenty a učitelé jsou poskytovány zdarma. Má neomezený počet členů týmů, neomezený počet projektů, neomezené Plus machines, integrace z prémiových nástrojů (Snowflake, SQL Server, BigQuery, Redshift,…) a 30denní historii revizí.
  • Enterprise – Poslední balíček je určen pro organizace s výkonnějšími machines a potřebami zabezpečení. Protože se tato verze dělá firmám na míru, je i cena balíčku dělaná customově. Nabízí vše z předešlých balíčků, množstevní slevy na machines, Okta SSO, neomezenou historii revizí, success managera, vlastní smlouvu a fakturu.

Deepnote funguje na základě Jupiter notebooků. Díky integraci cloudových technologií a propojením s gitem zjednodušuje přístup začínajícím uživatelů. Díky realtimemové spolupráci, kterou známe například z Google dokumentů, umožňuje jednodušší spolupráci s ostatními uživateli. Deepnote se snaží překlenou situaci spojenou s prací na dálku, kde se najednou nelze otočit na kolegu a zeptat se ho, ať se na kód podívá čerstvýma očima.

Přejít nahoru
Scroll to Top