Certifikace Google Partners


Na začátku roku 2022 Digitální architekti získali certifikaci Google Partners, díky výjimečným zkušenostem  v oblasti měření a datové přípravy  úspěšných kampaní pro naše klienty. Kvalitní kampaně umožňují našim klientům další obchodní růst a nám to přináší spokojené zákazníky. Prostřednictvím odznaku Google Partners máme jako společnost možnost pracovat s širokou nabídkou výhod jako například přehledy statistik o spotřebitelích, kvalitnější podpora pro reklamní účet a detailnější technická podpora. Zároveň tento program prokazuje vysoký stupeň dovedností a znalostí ve službách Google Ads, jelikož jeho majitel musí splnit podmínky ve třech kategoriích – výkon, útrata a certifikace.

V oblasti výkonu je podmínkou pro získání certifikátu správné a optimální nastavení kampaní v nástroji Google Ads, aby přinášely klientům maximální výsledky. Skóre optimalizace v tomto případě nesmí klesnout pod 70 %. V poslední části je nutné mít splněné certifikace pro Google Ads.

Díky tomu, že splňujeme veškeré požadované požadované podmínky, můžeme svým klientům poskytnou ještě kvalitnější a efektivnější služby. Vážíme si tohoto ohodnocení a naším dalším cílem bude získání odznaku prémiového partnera Googlu.

Přejít nahoru
Scroll to Top