Caflou

Český CRM nástroj Caflou patří mezi naše nejpoužívanější interní tooly. My, Digitální architekti, jej otvíráme každý den, zadáváme úkoly, měříme si čas jednotlivých úkolů, komunikujeme skrze úkoly s celým týmem i externisty, řídíme zde finance a mnoho dalšího.

Caflou vám umožní maximální kontrolu nad vaší firmou a týmem, propojuje vaše zákazníky, projekty, úkoly, výkazy, cash flow, faktury, nabídky či objednávky. Zároveň vás může upozornit na potenciální úspory, tvoří vizualizace, custom filtry, získáte přehled nad svými aktivitami a to vše v jedné aplikaci.

Začít s Caflou můžete zlehka a zdarma. Jedná se o free verzi Želva a získáte tak skvělou zákaznickou podporu, která s vámi bude komunikovat kdykoliv a v češtině, 5 přístupů pro uživatelé a další funkce v omezeném rozhraní.

Placené verze jsou dostupné od 300 Kč/měsíc/uživatele a jednotlivé druhy jsou Kapr, Delfín a Žralok. Každá verze poskytuje funkce a benefity navíc, které si můžete prostudovat detailněji zde.

Rozhodně jsme s Caflou spokojeni a doporučujeme jej dál, jak už jsme se vyjádřili na začátku naší spolupráce s tímto českým nástrojem.

Přejít nahoru
Scroll to Top