Slack

My, Digitální architekti, neustále používáme nástroj Slack v naší každodenní práci. Jedná se o tool, který zlepšuje způsob spolupráce s lidmi v naší či mimo naší firmu. Nezáleží na tom, zda tedy členové našeho týmu pracují z kanceláře, z vlaku či třeba ze zahraničí. Přesně na takové flexibilitě si velmi zakládáme.

Nejen že nám Slack umožňuje pracovat odkudkoli s dostatečným datovým připojením, ale zároveň zjednodušuje pracovní život, zvyšuje produktivitu, usnadňuje komunikaci mezi týmem i lidmi mimo něj. 

Je to místo, kde probíhá práce mezi našim týmem, systémy, partnery či zákazníky. Umožňuje nám spustit Huddle, týmovou poradu, pro rychlé vyřešení jakéhokoliv problému, nahrání videoklipů či hlasových zpráv, zakládání tiketů a máme přístup k dalším fun funkcím (jako např. vytvoření jednoduchých a rychlých hlasovacích pollů pro organizaci teambuildingu). Všechno tohle zvládá napříč lokalitami a časovými pásmy.

Současně se nemusíme obávat phishingových či spamových útoků, které jsou často s elektronickou poštou spojovány. 

Aplikace může být free či placená. Placená se nadále rozděluje na Pro, Business+ a Enterprise Grid. Pro verze je primárně určena pro menší týmy, otevírá mnoho benefičních funkcí a právě tu Digitální architekti využívají.

Jaké funkce vám Pro verze zpřístupní?

  • Bezlimitní počet zpráv aneb historie zpráv se nemaže,
  • integraci s neomezeným množstvím aplikací (GitHub, Zoom, Google Drive a další),
  • organizace konverzací a channellů na míru dle vašich požadavků a priorit,
  • zahájení Huddle konverzací pro neomezený počet lidí,
  • natočení videoklipů a sdílení obrazovky
  • a mnoho dalšího.

Verze Pro a Business+ jsou cenově poměrně přijatelné, pohybují se od 6,75€ do 14,10€. Enterpice Grid tvoří tým Slack firmám na míru a její cenová úroveň se bude odvíjet od vašich požadavků a potřeb.

Slack vnímáme jako neskutečný zlepšovák naší práce, komunikace a zároveň místo pro sdílení nepracovních událostí či zážitků, které mohou pobavit celý tým. 🙂

Přejít nahoru
Scroll to Top